Landelijke netwerkdag 2017

12 april
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO)
Nog beschikbare plaatsen: 71
Inschrijving open: 27 februari 2017 - 15:00 t/m 10 april 2017 - 10:00

Deze landelijke netwerkdag heeft al plaatsgevonden. In 2018 organiseren we regionale themaconferenties om kennisdeling, uitwisseling van ervaringen en netwerken te bevorderen. In maart vinden er vier themaconferenties 'Dubbel bijzonder' plaats, waarvoor de inschrijving al is geopend. Meld je dus snel aan via de agenda!

Daarnaast organiseren we een 2-daagse landelijke conferentie over begaafdheid en talentontwikkeling die plaatsvindt op 14 & 15 november 2018. Reserveer deze data dus vast in je agenda!

Leren(d) Leven!

Op 12 april 2017 organiseert het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) de jaarlijkse landelijke netwerkdag voor begaafdheidscoördinatoren en talentcoaches in het primair en voortgezet onderwijs. Deze dag duurt van 09.00 tot 17.45 uur en vindt plaats bij De Werelt in Lunteren.

De hoofdlezing met als titel "Onderwijs heeft de sleutels in handen voor een hoopvolle toekomst!" wordt verzorgd door Ferre Laevers, hoogleraar aan de KU Leuven en directeur van het Expertisecentrum Ervaringsgericht Onderwijs.

Daarna volgen er twee rondes waarin gekozen kan worden uit 12 gevarieerde workshops. Ook kun je in deze rondes kiezen voor een lezing van Steven Pont (in de 1e en 2e ronde) of Tijl Koenderink (in de 3e ronde).

        

Daarnaast is er een uitwisselingsronde. Tijdens de lunchpauze is het mogelijk om het netwerkcafé te bezoeken en als je wilt, kun je er voor de camera je stem laten horen: graag horen we jou idee hoe de verschillende partijen, die zich inzetten om talentvolle kinderen en jongeren te begeleiden, beter kunnen samenwerken. Gedurende de hele dag is er volop ruimte om te netwerken en te leren van elkaar.

Voor wie is deze netwerkdag?

Ben je binnen jouw organisatie (po en/of vo) de coördinator op het gebied van het begeleiden van talentvolle en/of begaafde leerlingen en vervul je een spilfunctie in het verspreiden van kennis en vaardigheden op dit vlak? Dan is deze dag iets voor jou!

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is mogelijk vanaf eind februari 2017 tot 4 april 2017. Bekijk hiervoor eerst het programma (de workshops en lezingen staan al vast en de beschrijvingen van alle sessies worden binnenkort op de site aangevuld). Je kunt hierbij de sessies die je interesse hebben als favoriet markeren. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een persoonlijk programma samenstellen en per ronde een definitieve keuze maken. 

Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Volg daarna de instructie om terug te keren naar de conferentiepagina voor een volledige afronding. Je ontvangt een automatische bevestiging van je inschrijving per mail met een factuur van het betaalde bedrag. Neem contact met ons op als je deze mail niet ontvangt.

Deze conferentie is in registerleraar.nl met 6 ru opgenomen onder activiteitennr: iaPxguaSn8.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer aan de conferentie kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling.

» Bekijk alle activiteiten van het Informatiepunt

Kosten

  • Prijs: € 50,00

    Inclusief koffie/thee, lunch en borrel

8226
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties