Train-de-Trainerdag 'Talentontwikkeling vmbo'

08 december
Nog beschikbare plaatsen: 15
Inschrijving open: 20 oktober 2016 - 00:00 t/m 24 november 2016 - 12:00

Vorm geven aan talentontwikkeling in het vmbo

Hoe kunt u, als talentcoördinator, schoolbegeleider of onderwijsadviseur, een vmbo-school begeleiden om te komen tot een gemeenschappelijke visie en van daaruit invulling te geven aan talentprogramma's? En om materialen te ontwikkelen die een appèl doen op het ontdekken en ontplooien van talenten? En hoe helpt u een school om het schoolbeleid ten aanzien van talentontwikkeling te evalueren?

Deze training gaat over het gezamenlijk ontwerpen van een programma voor talentontwikkeling in het vmbo. De training is niet alleen bedoeld voor onderwijsadviseurs, maar juist ook voor medewerkers vanuit scholen zelf die talentontwikkeling op hun school opstarten. De aanpak en de bijeenkomst is opgezet volgens een ontwikkelcyclus, met daarin de fasen onderzoeken, ontwerpen, uitvoeren en evalueren. Dit is een hulpmiddel om gestructureerd materialen te ontwerpen voor talentontwikkeling. Eerst bepalen de betrokkenen wat ze precies met talentontwikkeling willen bereiken en vervolgens werken zij stap voor stap toe naar een concrete invulling van het programma.

Tijdens de training leert u werken met diverse hulpmiddelen en aanpakken om uw school of scholen te begeleiden bij het ontwikkelen van talentontwikkeling op school. Na afloop krijgt u alle materialen (publicaties, spelborden enz.) mee zodat u deze zelf in kunt zetten of desgewenst aan kunt passen.

Kosten

  • Train-de-trainerdag Talentontwikkeling vmbo: € 49,00

    Er worden geen facturen verstuurd.

1378
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties