Middagconferentie regio Utrecht & West-Gelderland

07 september
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling
Nog beschikbare plaatsen: 57
Inschrijving open: 28 juni 2016 - 13:00 t/m 6 september 2016 - 23:55

Het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) organiseert dit jaar middagconferenties in alle acht regio's van de talentnetwerken. Wil je in één middag op de hoogte zijn van landelijke én regionale ontwikkelingen m.b.t. passend onderwijs voor begaafde leerlingen in basis en voortgezet onderwijs? Meld je dan aan voor de middagconferentie bij jou in de buurt!

Tijdens deze bijeenkomst is er volop ruimte voor uitwisseling met experts en collega's in de eigen regio. Daarnaast zijn er workshops over o.a. passende ondersteuning voor 'dubbel bijzondere' leerlingen, een evenwichtige persoonlijke ontwikkeling en andere regiospecifieke thema's.

Met veel praktische tips en tools om te delen in jouw team!

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is mogelijk tot 6 september 2016. Bekijk hiervoor eerst het programma. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een keuze maken voor één workshop. 

Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Volg daarna de instructie om terug te keren naar de conferentiepagina voor een volledige afronding. Je ontvangt een automatische bevestiging van je inschrijving per mail. Neem contact met ons op als je deze mail niet ontvangt. Er worden geen facturen verstuurd.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling. Kun je eventueel nog wel bij een middagconferentie in een andere regio aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op om je inschrijving te wijzigen.

Overige data

6 september in Rotterdam - 14 september in Groningen - 15 september in Leeuwarden

» Bekijk alle activiteiten van het Informatiepunt

Kosten

  • Prijs: € 20,00

    Inclusief toolkit, materialen, koffie/ thee en borrel

3899
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties