Pre-conference 'Bijzonder Begaafd' met Linda Silverman

27 september
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling
Nog beschikbare plaatsen: 33
Inschrijving open: 8 juli 2016 - 00:00 t/m 25 september 2016 - 23:55

Voorafgaand aan de landelijke conferentie 'Bijzonder Begaafd' die plaatsvindt op 28 september 2016, wordt er een pre-conference georganiseerd voor experts op het gebied van de begeleiding van begaafde leerlingen, waaronder (ECHA/LBSB) Specialisten Begaafdheid en (ortho)pedagogen/(GZ-)psychologen die zich in (hoog)begaafdheid gespecialiseerd hebben. 

Tijdens deze pre-conference worden er na een plenair ochtenddeel in de middag diverse verdiepende workshops gegeven in samenwerking met Linda Silverman (tevens keynote spreker op 28 september) en andere experts op het gebied van (hoog)begaafdheid. Er is veel ruimte voor onderlinge uitwisseling. Thema's die aan bod komen zijn o.a. de psychologische realiteit van (hoog)begaafdheid, asynchrone ontwikkeling, intensiteit, twice-exceptionals en visueel leren. Ook de film 'Rise' kan bekeken worden.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer aan de conferentie kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling.

Na de landelijke conferentie zal er op 29 september ook een post-conference georganiseerd worden met dezelfde opzet van het programma, maar met andere bijdragen van Linda Silverman.

Kosten

  • Prijs: € 150,00

    Inclusief koffie/ thee en lunch

  • Prijs voor deelname & diner: € 195,00

    Inclusief koffie/ thee, lunch en dinerl

2645
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties