Conferentie 'Bijzonder Begaafd'

28 september
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling
Nog beschikbare plaatsen: 153
Inschrijving open: 8 juli 2016 - 00:00 t/m 27 september 2016 - 23:00

 

Deze conferentie heeft al plaatsgevonden. De volgende conferentie is op 12 oktober 2017. Je kunt je hiervoor inschrijven vanaf 1 juli 2017.

In je element met wie je bent! 

Op 28 september 2016 organiseert het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling de jaarlijkse conferentie 'Bijzonder Begaafd' in het kader van (hoog)begaafdheid binnen Passend onderwijs. Dit jaar is het thema 'In je element met wie je bent!'. We besteden aandacht aan de bijzondere aspecten van begaafdheid en aan de begeleiding van 'dubbel bijzondere' leerlingen (begaafde leerlingen die ook kenmerken van leer- en/of gedragsproblemen laten zien). Daarbij ligt het accent op een evenwichtige persoonlijke ontwikkeling, zodat begaafde leerlingen gezien en erkend worden in hun eigenheid en in hun element kunnen zijn met hun talenten en persoonlijke kwaliteiten.  

Als keynote spreker verzorgt Linda Silverman van het Gifted Development Center de hoofdlezing, waarin zij onder andere in zal gaan op de psychologische realiteit van (hoog)begaafdheid. Daarna zijn er 3 workshoprondes waarin de meest recente wetenschappelijke inzichten en/of praktijkervaringen worden gedeeld.

De conferentie heeft een brede doelgroep, waaronder leraren, begaafdheidsspecialisten/-coördinatoren, (talent)coaches, psychologen, (ortho)pedagogen, onderwijsadviseurs, onderzoekers en andere betrokkenen rondom de begeleiding van begaafde leerlingen, zowel binnen primair als voortgezet onderwijs.

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is vanaf 8 juli tot 21 september mogelijk. Bekijk hiervoor eerst het programma. Je kunt hierbij de sessies die je interesse hebben als favoriet markeren. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een persoonlijk programma samenstellen en per ronde een definitieve keuze maken. 

Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Volg daarna de instructie om terug te keren naar de conferentiepagina voor een volledige afronding. Je ontvangt een automatische bevestiging van je inschrijving per mail. Neem contact met ons op als je deze mail niet ontvangt. Er worden geen facturen verstuurd.

N.B. Belgische banken worden niet ondersteund. Deelnemers uit België kunnen - na het samenstellen van hun persoonlijke programma - de inschrijving daarom niet via online betalen afronden en dienen contact met ons op te nemen voor verdere instructies.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer aan de conferentie kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling.

Kosten

  • Prijs: € 50,00

    Inclusief koffie/ thee, lunch en borrel

15116

Ik wil graag gaan, maar sta op de wachtlijst nu. Je mag me mailen:

heiditimmermans@hotmail.com

Marloes Vogel

Wie o wie kan er woensdag niet gaan maar is wel ingeschreven? Ik zoek nog twee kaarten....voor mij en een collega. 

Met vriendelijke groet,

Marloes Vogel

Onderzoeker, Specialist begaafdheid, Orthopedagoog/kindercoach

Stel, je hebt je ingeschreven voor de woensdag, maar kunt/wilt bij nader inzien toch niet gaan... Dan neem ik heel graag je kaartje over! Bel of mail me, 06-44244040/ m.vandijk@competent2gether.nl 

Mijn dank is groot!

Groet, Marleen

Als je woensdag toch niet naar de conferentie kan, neem ik graag je kaartje over! Je kunt me bellen: 0636466655 of mailen: sbvhenegouwen@rk-emmaus.nl.

Groet,
Saskia Beyersbergen van Henegouwen

Madelon Vermeulen

Wie wil mijn kaartje overnemen?

Ben helaas verhinderd!

Madelon Vermeulen

Voor de overname van mijn kaartje:

info@buitendelijntjes.nu / 06 16259296 (whatsappje of sms kan!)

Mijn collega en ik hebben nog 1 kaartje nodig voor morgen. 

Mocht je nog een kaartje over hebben dan houden wij ons aanbevolen!

Graag een berichtje op 06-52543054 of j.aellerinck@gmail.com 

Alvast dank je wel!

Hallo,

Ik ben woensdag verhinderd. Mijn kaartje is over te nemen. annemariesluis@gmail.com

Lucine Schipper

is er bij de verhinderden toevallig iemand die een plekje had in de workshop Mentaliseren van Mia Frumau? daar had ik zo graag heen gewild....

Madelon Vermeulen

voor de beslissers `op het nippertje`.

Ik heb nog een kaartje!

 

Madelon: 06 1625 9296

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties