Congres

Conferentie 'Bijzonder Begaafd'

10 november
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling
Nog beschikbare plaatsen: 302
Inschrijving open: 5 oktober 2015 - 00:00 t/m 5 november 2015 - 12:00

Evaluatie conferentie 'Bijzonder Begaafd'

Was jij erbij? Geef ons dan je feedback/-forward via deze enquête.

Naslag van de conferentie: Bekijk de media & downloads

update 6 november: DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Het team van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) organiseert 10 november a.s.een landelijke conferentie die in het teken zal staan van het thema ‘Bijzonder Begaafd’. Zowel de bijzondere aspecten van begaafdheid als de leerlingen die naast begaafdheidskenmerken ook kenmerken van leer- en/of gedragsproblemen laten zien, zullen hierbij centraal staan. 

Als keynote spreker verzorgt Margaret Sutherland uit Schotland de hoofdlezing. Daarna worden er twee rondes met in totaal 28 verschillende workshops gegeven en is er een ronde met ruimte voor uitwisseling van praktijkervaringen en/ of materialensessies.

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is tot 5 november mogelijk. Bekijk hiervoor eerst het programma. Je kunt hierbij de sessies die je interesse hebben als favoriet markeren. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een persoonlijk programma samenstellen en per ronde een definitieve keuze maken. 

Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Volg daarna de instructie om terug te keren naar de conferentiepagina voor een volledige afronding. Je ontvangt een automatische bevestiging van je inschrijving per mail. Neem contact met ons op als je deze mail niet ontvangt. Er worden geen facturen verstuurd.

N.B. Belgische banken worden niet ondersteund. Deelnemers uit België kunnen - na het samenstellen van hun persoonlijke programma - de inschrijving daarom niet via online betalen afronden en dienen contact met ons op te nemen voor verdere instructies.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer aan de conferentie kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling.

Andere bijeenkomsten van het Informatiepunt

Kosten

  • Prijs: € 50,00