Congres

Conferentie 'Een leven lang hoogbegaafdheid in ontwikkeling' (VOL)

08 september
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling
Nog beschikbare plaatsen: 104
Inschrijving open: 15 juli 2015 - 00:00 t/m 4 september 2015 - 00:00

Het team van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) organiseert samen met het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV) een conferentie over ‘Een leven lang hoogbegaafdheid in ontwikkeling'. De conferentie zal plaatsvinden op 8 september 2015 vanaf 9 uur in het Regardz Planetarium Amsterdam. Als keynote speaker zal Dr. James T. Webb optreden. Tijdens het middagprogramma kan er, verspreid over 3 rondes, een keuze gemaakt worden uit 15 verschillende inspirerende workshops/ lezingen. 

De conferentie is bedoeld om rond het thema ‘betekenisvol leven’ hoogbegaafdheid gedurende de levensloop te belichten. De doelgroep is dan ook breed: ouders van hoogbegaafde kinderen, professionals werkzaam in het onderwijs, hulp- en dienstverleners gespecialiseerd in dit thema en hoogbegaafde volwassenen. 

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is vanaf 15 juli mogelijk. Bekijk hiervoor eerst het programma. Je kunt hierbij de sessies die je interesse hebben als favoriet markeren. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een persoonlijk programma samenstellen en per ronde een definitieve keuze maken. 

Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Je ontvangt een automatische bevestiging van je inschrijving per mail. Er worden geen facturen verstuurd.

N.B. Belgische banken worden niet ondersteund. Deelnemers uit België kunnen - na het samenstellen van hun persoonlijke programma - de inschrijving daarom niet via online betalen afronden en dienen contact met ons op te nemen voor verdere instructies.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer aan de conferentie kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling.

Andere bijeenkomsten van het Informatiepunt

Kosten

  • Tarief: € 95,00

    Inclusief koffie/ thee, lunch en aansluitende netwerkborrel