Agendaoverzicht Bewaren

Start wedstrijd Elk talent telt!

5 juli 2016
Datum: 10 oktober 2016 - 31 maart 2017

Wedstrijd Elk talent telt!

Bruist je groep van talenten en creatieve ideeën? Doe dan mee aan deze ontwerpwedstrijd! Voor het oplossen van de opdrachten van deze wedstrijd heb je zowel creatieve, praktische als analytische geesten nodig. Kortom: elk talent telt!

De wedstrijd is bedoeld voor leerlingen uit de bovenbouw van het primair onderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Een school mag een onbeperkt aantal teams van elk 4 leerlingen aan de wedstrijd laten meedoen. Gecombineerde teams van zowel leerlingen uit het primair onderwijs en voortgezet onderwijsleerlingen juichen we toe!

UITDAGENDE TEAMOPDRACHTEN

Teams gaan aan de hand van vakoverstijgende opdrachten de strijd met elkaar aan. Deze opdrachten kunnen in 15 - 25 uur worden uitgevoerd en moeten uiterlijk 5 december worden ingeleverd. Nog vóór de kerstvakantie horen de teams of ze door zijn naar de volgende ronde. Die ronde bestaat uit een bonusopdracht die de teams mogen presenteren aan een vakkundige jury in maart 2017. Wie met de meest originele oplossingen komt, kan leuke prijzen winnen.

ONDERWIJSTALENT

Prestaties mogen worden gezien en beloond. Doe mee aan de wedstrijd en ervaar hoe een uitdagend onderwijsaanbod tot stand komt. Behalve kant-en-klare opdrachten met aandacht voor 21e eeuwse vaardigheden ontvangen de teams ook diverse hulpmiddelen waarmee aan persoonlijke ontwikkeling wordt gewerkt. Zo leren leerlingen zichzelf en elkaar beter kennen en ontvang je als leraar middelen in huis om je onderwijsaanbod nog meer te differentiëren.

AANMELDEN

Aanmelden kan tot en met 30 september 2016.

Je kunt je aanmelden door te klikken op onderstaande aanmeldknop. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met de laatste details over de wedstrijd en je aanmelding.

Degene die zich hebben aangemeld, ontvangen in de week van 10-14 oktober per mail informatie over de wedstrijd en de link naar de wedstrijdopdracht. Deze mail is 11 oktober verzonden. Heb je jouw groep(en) wel aangemeld, maar niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via talentstimuleren@slo.nl.

» Bekijk de wedstrijdopdracht van 2016/2017

We wensen alle deelnemers veel succes met de wedstrijd!

» Bekijk alle activiteiten van het Informatiepunt

7776
Lees meer over: talentontwikkeling

Kan het kloppen dat ik informatie mis over de wedstrijd?

Via de mail heb ik niets gekregen en via de link ook niet.

Vr grt Marcelle

Leerplanontwikkelaar/Projectleider Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling

Vandaag rond half een heb je een mail met alle informatie gehad.

Groeten van Nora Steenbergen

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties