Agendaoverzicht

Regiobijeenkomst Ondernemend Talent (po en vo) - talentnetwerk Overijssel & Oost- Gelderland

11 februari 2015
Datum: 30 maart 2015
Tijd: 16:00 tot 18:30

Leden van het talentnetwerk Overijssel & Oost-Gelderland kunnen zich opgeven via de agenda van de werkgroep. Andere geinteresseerden: per mail bij Marieke Rinket of Patty van Scherpenzeel.

Tijdens deze regiobijeenkomst staat het thema 'ondernemend talent' centraal: leerlingen, docenten en scholen die hun ideeën in daden om kunnen zetten, die creatief en innovatief kunnen en durven zijn. Het omvat creativiteit, innovatie, het nemen van risico’s en het vermogen om te plannen en projecten te beheren om doelstellingen te verwezenlijken. Ondernemend leren draagt bij aan vaardigheden en een flexibele en pro-actieve houding die jongeren goed kunnen gebruiken om te participeren in de 21e- eeuwse maatschappij.  Op het moment dat leerlingen een onderneming gaan opzetten, gaat ondernemend leren over in ondernemerschap. 

De bijeenkomst zal bestaan uit een plenaire presentatie, een onderdeel voor po en vo afzonderlijk met voorbeelden van good practices en een gezamenlijke afronding. Wij zorgen dat er tussendoor soep en broodjes geserveerd worden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Locatie: Universiteit Twente

1226
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties