Agendaoverzicht

Seminar "Excellentie: Resultaten van onderzoek"

10 november 2014
Datum: 27 november 2014
Tijd: 15:30 tot 20:00

Een seminar voor het vo: havo en vwo.

Op donderdag 27 november 2014 wordt er voor schoolleiders, coördinatoren, teamleiders en docenten van de Bètapartnerscholen een seminar georganiseerd met als thema Excellentie: Resultaten van onderzoek. Tijdens dit seminar staat het onderzoek naar excellentie en talentontwikkeling waaraan de staatssecretaris refereert centraal. Onderzoekers van diverse instituten en universiteiten komen hun bevindingen toelichten en geven inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van excellentie in het voortgezet onderwijs. Deelnemers aan het seminar maken kennis met onderbouwde theorie en praktijk van onderwijs aan excellente leerlingen en krijgen handvatten aangereikt om het onderwijs voor deze groep uitdagender te maken.

Sprekers en workshopleiders zijn onder andere: prof. dr. Paul Kirschner (Welten Institute, Open Universiteit), Hans Kuyper (GION-RuG), Sonia Palha (UvA) en Henk Lindeman (APS).

Deelname in volgorde van inschrijving. Deelnemers van niet-Bètapartnerscholen komen op een wachtlijst en ontvangen uiterlijk 24 november bericht  of ze deel kunnen nemen.

1101
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties