Agendaoverzicht

Bijeenkomst New Pedagogies for Deep Learning VO

10 september 2014
Datum: 12 september 2014
Tijd: 14:00 tot 15:30

Beste ambitieuze bestuurder, rector en/of schooldirecteur,

Heeft u ambitie om het beste onderwijs te realiseren en wilt u daartoe innoveren? Stelt u samenwerken in nationale en internationale partnerships op prijs? Zou u samen met andere schoolbesturen en 999 andere wereldwijd geselecteerde scholen in een Global Partnership onder leiding van prof. dr. Michael Fullan, uw innovatie vorm willen geven? 

Dan nodigen wij u graag uit kennis te maken en deel te nemen aan het partnership New Pedagogies for Deep Learning; een unieke en ambitieuze internationale pilot gericht op het ontwerpen van nieuwe didactische werkvormen, inzet van ICT en slim gebruik maken van veranderdynamieken binnen uw scholen. 

Bekijk de visie van Michael Fullan en het interview met Michael Fullan in Management Times en vind in de bijlagen de uitnodiging van de kennismakingssessie voor vo.

Het Global Partnership New Pedagogies for Deep Learning (NPDL) richt zich op het wereldwijd ontwikkelen van nieuwe overdraagbare en duurzame oplossingen die inhoud geven aan Personalized Deep Learning voor zowel leerlingen als leraren. Het partnership kan wereldwijd rekenen op support van o.a. Microsoft, Pearson, Intel, OECD, Bill & Melissa Gates Foundation, European Schoolnet en de uitmuntende vakkennis van Advisory Board Members als Dr. Andreas Schleicher, OECD, Professor John Hattie, University of Melbourne, Professor Peter Hill, Melbourne/Paris (e.a.).

In Nederland is een Dutch Partnership Team ingericht, met als ambitie relevante supporting partners en 50 PO en 50 VO scholen bij elkaar te brengen gericht op het exploreren en ontwikkelen van New Pedagogies en Deep Learning. Kijk voor meer informatie op www.newpedagogies.nl.

Spreekt de ambitie en de energie u aan?  

Dan maken we graag kennis met u en nodigen wij u uit om onze Oriëntatie bijeenkomst te bezoeken voor 

Voortgezet Onderwijs op Vrijdag 12 september - 14.00- 15.30, Freudenthal Instituut Utrecht  

Aanmelden kan via: Marlou van Beek: marlou.van.beek@turninglearning.nl of 06-48.76.33.38

2122
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties