Activiteit

Week van Hoogbegaafdheid: Ik Zie Jou The Artist’s Way voor ouders van hoogbewuste kinderen

08 maart
Woensdag 8 maart 2023
19:30 tot 21:30
Profielfoto van Anouk Mulder
1 minuut lezen

Evenement beschrijving

­čî▒Woensdagavond 8 maart organiseren wij een preview van de bijeenkomsten voor ouders van hoogbegaafde en diepbewuste kinderen die we in een reeks zullen gaan geven vanaf september 2023.

­čî▒In samenwerking met kunstenaar Ellis Schoonhoven De Nieuwe Creatieven bied ik een mooi programma aan de hand van thema’s die spelen in de opvoeding van je diepbewuste kind, in combinatie met creativiteit en kunst om daarmee het diepere bewustzijn te raken.

­čî▒De bijeenkomsten in de reeks kunnen los van elkaar gevolgd worden. Elke bijeenkomst zal een thema hebben dat verband houdt met de opvoeding van je hoogbegaafde kind.

­čî▒Deze bijeenkomsten zullen of op een ochtend of in de avond georganiseerd gaan worden in het geweldige atelier van Ellis.

­čî▒Heb jij ook behoefte aan het delen met andere ouders? Wil je ook meer handreikingen en liefdevolle tips in de opvoeding van je diepbewuste kind(eren)?
In het ervaren van wat je kind maar ook jij nodig hebt?

­čî▒Ben je nieuwsgierig hoe The Artist’s Way voor ouders zal zijn voor jou?

­čî▒Doe dan mee aan deze preview in de Week van Hoogbegaafdheid. De preview zal een mooi en inspirerend voorproefje zijn.

­čî▒Wees welkom.

Anouk Mulder & Ellis Schoonhoven

Verschil in Talent & De Nieuwe Creatieven

Details

Locatie

Postweg 50
6523LD Nijmegen
Nederland

Deelnemers