Agendaoverzicht

Training Effectief Communiceren (3 dagdelen) in Utrecht (Er is nog plek!)

15 september 2020
Datum: 28 januari 2022
Tijd: 13:30 tot 16:30

“Zo kun je mij bereiken!"

Hoe bereik ik alle leerlingen/studenten/collega’s en versterk ik de relatie met hen? Zicht hebben in je eigen gedrag, waardoor uw stress vermindert of zelfs elimineert, geeft veel voldoening waardoor je energie hebt om over te steken naar juist diegene die je weerbarstig vindt. Ervaar en leer hoe je door effectief communiceren dit bereiken kan.

Gedurende drie middagen krijg je meer inzicht in jouw eigen communicatiestijl en –voorkeuren en van degene met wie je in uw werk veel te maken heeft (leerlingen, studenten, collega’s, ouders, e.d.). Je traint jezelf in hoe je jouw communicatie het beste op anderen kunt afstemmen, zodat er een optimaal pedagogisch- en leerklimaat in de klas/op school ontstaat. Een vooraf ingevulde Quickscan over jouw communicatiestijl en -voorkeuren vormt de rode draad door de training.

De training Effectief Communiceren wordt gegeven op: 

–  28 januari, 4 en 18 fecruari 2022 van 13:30 uur – 16:30 uur in Utrecht.

Kosten voor deze training bedragen €595,- (incl. cursusmateriaal, koffie/thee/water en inschrijfgeld).

Wil jij meer weten over 𝗘𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗖𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗿𝗲𝗻 en wat effectief communiceren voor jou kan betekenen en ook in de begeleiding van getalenteerder leerlingen? Schrijf je in! Er zijn nog plaatsen vrij voor de 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗘𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗖𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗿𝗲𝗻 met startdatum 28 oktober 2021!

Voor meer informatie en aanmelding: https://invente.nl/opleidingen/effectief-communiceren/effectief-communiceren-3-dagdelen

153
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties