Agendaoverzicht Bewaren

Gathering Day (12-)13 september & Let's Move2Gather Summer Event

2 september 2020
Locatie: Ago-Experience
Datum: 12 september 2020 - 13 september 2020
Tijd: 16:00 tot 20:30

Gathering Day in het weekend van 12-13 september

(Professionele) 'peers' ontmoeten

Op zondag 13 september is er tot ongeveer 20:30 uur een Gathering Day, een laagdrempelige ontmoetingsdag voor volwassenen die zichzelf herkennen als begaafd, creatief, sensitief, hoogbewust, intens levend mens.

Deze dag is bedoeld voor:

  • Professionals die als coach werkzaam zijn;
  • Coachees die een coach zoeken en gebruik willen maken van de (na)zomeractie behorend bij het Let's Move2Gather Summer Event (3 uur coachen/sparren tegen kortingsprijs)*;
  • Iedereen die graag gelijkwaardig wil kunnen ‘sparren’ met (professionele) ‘peers’.

Optioneel kun je zaterdag vanaf 16 uur al komen en overnachten op het terrein (met eigen kampeerspullen).**

De Gathering Day wordt georganiseerd in samenwerking met Michael de Greve van De Cateraar en De Buitenbus en vindt plaats op het natuurterrein Ago Experience in Lelystad. We gaan uit van minimaal 20 (tot maximaal 50) deelnemers. Op het buitenterrein dat we hiervoor tot onze beschikking hebben, kunnen we hiermee de RIVM-richtlijnen aanhouden. 

We komen samen om te netwerken, (professionele) ‘peers’ te ontmoeten, te genieten van heerlijk eten en van wat de natuur ons te bieden heeft. De locatie biedt ruimte voor inspirerende ontmoetingsmogelijkheden, wandelend coachen/sparren in de natuur, in gesprek bij een kampvuur met een lekker drankje. De invulling van de dag wordt flexibel en naar behoefte samen vormgegeven, waarbij dus veel ruimte is voor eigen inbreng.

In dit LinkedIn artikel lees je meer over het ‘waarom’ van dit initiatief: 'Medicatie, therapie of gelijkwaardig sparren?'

De kosten voor de Gathering Day zijn €125,-

>> Ik kom naar de Gathering Day (meld je - uiterlijk 6 september - aan via dit formulier)  

Aankomst- en vertrektijd op zaterdag of zondag bepaal je zelf. Voor de catering is het wel fijn om hier vooraf een indicatie van te hebben. Je kunt dit aangeven via het aanmeldformulier en je kunt dit ter plekke altijd nog bijstellen. Het is mogelijk met eigen kampeerspullen op het terrein te overnachten. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie vind je via dit Facebook Event of dit LinkedIn artikel (zie ook de bijlage). Delen is fijn! :)

Aanvullende actie:
Naast deze Gathering Day zijn er ook coaches/sparring partners die meedoen aan een aparte (NA)ZOMERACTIE in de periode september t/m eind oktober. De informatie hierover vind je ook via bovenstaande links.

65
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties