Agendaoverzicht Bewaren

deDNKRS Leerweg Hoogbegaafdheid in het montessorionderwijs, startbijeenkomst

11 juni 2020
Datum: 7 oktober 2020
Tijd: 14:30 tot 18:00

deDNKRS Leerweg Hoogbegaafdheid in het montessorionderwijs, start 7 oktober 2020

Deze praktische en tegelijkertijd theoretisch stevig onderbouwde opleiding bestaat uit negen maandelijkse bijeenkomsten, die maken dat je je na deelname een specialist kunt noemen in het montessorionderwijs aan hoogbegaafde kinderen.

Wat is hoogbegaafdheid? Hoe maken we gebruik van de sterke kanten van het montessorionderwijs om de (hoog)begaafde kinderen beter te bedienen? Hoe kan de voorbereide omgeving een rol spelen in dit aanbod? Hoe kan onze montessoriaanse wijze van begeleiden aansluiten bij wat een (hoog)begaafd kind nodig heeft, en op welke manier kunnen we meer verdieping en verbreding bereiken met het materiaal? Heeft een montessorischool eigenlijk wel een verrijkingsklas nodig? Vragen als deze komen aan de orde, maar ook heel veel ideeën, voorbeelden en achtergronden die maken dat je je na negen maandelijkse bijeenkomsten een specialist kunt noemen in het montessorionderwijs aan hoogbegaafde kinderen.

Na afloop van de leerweg ontvang je een certificaat, en word je jaarlijks uitgenodigd voor de terugkomdag om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Je krijgt daarnaast toegang tot een databank met alle materialen van de cursus en de mogelijkheid samen te werken met andere (oud)cursisten, een groeiende groep enthousiaste montessorianen.

We werken met kleine groepen waardoor maatwerk mogelijk is en we altijd kunnen inspelen op de vragen en behoeften van de deelnemers.

Wanneer je inschrijft voor deze leerweg (in plaats van de drie losse modules), dan ontvang je 10% korting. Scholen van cursisten krijgen bovendien korting op onze teamtrainingen.

Kijk hier voor meer informatie, alle data, of om je meteen in te schrijven

25
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties