Inloggen?

Inloggen Help

Van onderpresteren naar talentontwikkeling

september 25 t/m: 10-06-2020
Locatie: Utrecht
Tijd: 18:00 tot 21:30
Type: Training

In deze kopstudie ga je leren hoe je onderpresteerders kunt leren hun talent te gaan ontwikkelen. We doen dat vanuit een maatwerkgedachte. Het groeiend probleem met de leerling heeft ten slotte al laten zien dat curriculaire confectie voor deze leerling niet tot de gewenste ontwikkeling leidt. Maatwerk betekent dat er geen pasklare oplossingen zijn en dat je gaat leren hoe je afgestemde interventies gaat ontwikkelen. Dit doen we aan de hand van vier componenten: theorie in internationaal perspectief, onderwijsdesign (onderzoeksvaardigheden en praktijk), intervisie en persoonlijke theory review.

Aan het eind van dit studiejaar heb je voor een begaafde onderpresteerder een onderwijsdesign ontwikkeld en uitgevoerd waardoor de ontwikkeling van de leerling positief is beïnvloedt. De vier componenten vormen een samenhangend geheel om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Slim! Educatief
Functie: Opleider/trainer, Specialist begaafdheid, Trajectbegeleider bij implementatieprocessen op scholen, auteur van o.a. artikelen en boeken. Ontwikkelaar van verschillende leerroutes, waaronder de Master SEn Specialisatie van Fontys OSO en de Eénjarige Post-HBO Registeropleiding Specialist begaafdheid SE/ZOO®