Agendaoverzicht

Training: Doe mee in 3D

5 juli 2018
Datum: 10 oktober 2018 - 20 mei 2019

Elke leerling krijgt de kans zich te leren uiten door middel van schrijven en tekenen. Visualiseren in 3D is een hele nieuwe uitingsvorm. In veel beroepen en in ieder geval in hun prive leven krijgen leerlingen daar in de toekomst passief of actief mee te maken. Als je een nieuw huis koopt, als je een film kijkt, de lasser die zijn tekening moet lezen tot de droneoperator die de beelden op zijn scherm analyseert, alles is 3D!

Waarom niet nu al starten? 3D ontwerp brengt alle kerndoelen samen, is een unieke nieuwe vorm om jezelf te uiten en traint kinderen in hun computervaardigheden. 

Deze training start dit jaar voor het eerst. Module 1 en 2 draaien dit jaar. In de eerste module 'Van Start' leer je de basis van het werken met het programma: 'SketchUp for Schools'. In de tweede module: 'Op maat' leer je op maat tekenen. 

Bij elke module krijg je het lesmateriaal van 'Doe mee in 3D'. Dit omvat steeds 2 lessen waarin je het onwerpen in 3D onder de knie krijgt en daarnaast een set opdrachtkaarten waarmee de leerlingen zelf vrij kunnen ontwerpen. Het lesprogramma is zo opgebouwd dat de lessen van module 1, 2 en 3 te doen zijn voor alle leerlingen in groep 6, 7 en 8. Maar elke les heeft ook een extra opdracht om de diepte in te gaan met meer- en hoogbegaafde leerlingen. Module 4 is zo verdiepend dat hij alleen geschikt is voor meer- en hoogbegaafde leerlingen. 

Elke module bestaat uit 2 x 2 lesuren op locatie en 4 zelfstudieuren. Totale belasting: 8 uur. 

Kijk op de site voor de verschillende data en kosten. 

www.3dacademie.nl

350
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties