Agendaoverzicht

Bijeenkomst contactpersonen regionale talentnetwerken

6 maart 2018
Locatie: BCN Utrecht CS
Datum: 25 april 2018
Tijd: 14:30 tot 17:00

Speel jij in jouw regio een verbindende rol op het gebied van talentontwikkeling?

Dan ben jij wellicht één van de contactpersonen die wij zoeken voor de regionale talentnetwerken!

Er zijn acht regionale talentnetwerken die scholen in het primair en voortgezet onderwijs ondersteunen bij het stimuleren van talentontwikkeling. In de regionale talentnetwerken zet het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling zich in om samen met actieve en betrokken professionals initiatieven en netwerken te verbinden en versterken. Kennisdeling, elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en van elkaar leren staat centraal. Digitaal is er voor ieder regionaal talentnetwerk een werkgroep op talentstimuleren.nl. Zo komen we samen verder!

We zoeken voor de rol van contactpersoon mensen die dit willen en kunnen doen vanuit huidige werkzaamheden of activiteiten die zij vanuit interesse al uitvoeren en willen uitbreiden. Mensen die anderen weten te inspireren, die op de hoogte zijn van boeiende initiatieven of daarnaar op zoek willen gaan en dit willen delen met anderen, die willen uitwisselen met contactpersonen van de andere regio's. Zo kunnen we met elkaar een actief, duurzaam en zelf organiserend netwerk vormen op het gebied van talentontwikkeling.

Het betreft dus geen betaalde functie, waarvoor een vergoeding wordt gegeven.

Heb je interesse, meld je dan aan voor deze bijeenkomst op 25 april 2018, waarin we samen de rol van contactpersoon verder invullen en uitleg geven over de werkgroepen.

N.B. Kun je niet op 25 april, maar heb je wel interesse? Neem dan contact met ons op via talentstimuleren@slo.nl om je interesse kenbaar te maken en laat daarbij weten in welke regio je actief bent.

1549

Deelnemers

Krijg ik nog info over plaats en tijd?

groet Annemieke

Specialist begaafdheid

Hai Annemieke, zie bovenaan dit agenda-item tijd en locatie.

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties