Hoe kan ik mijn instantie registreren op deze website?

Als geregistreerde professional met een uitgebreid profiel kunt u bij uw werkgegevens aanvinken dat u aan een onderwijsgerelateerde organisatie verbonden bent. Nadat u dit heeft aangevinkt, kunt u de basis gegevens van uw school invullen:

(?) Is uw organisatie al bekend op deze website?

Wanneer u de naam of postcode intypt van de organisatie waaraan u verbonden bent, wordt automatisch gecontroleerd of deze al bekend is. Zo ja; dan worden de overige velden automatisch aangevuld. Het beheer van de gegevens van deze organisatie wordt in dit geval door een collega gedaan die al geregistreerd is als professional op deze website.

(?) Is uw organisatie nog niet bekend op deze website?

Wanneer de organisatie nog niet bekend is, dan kunt u de basisgegevens van uw organisatie zelf invullen. Er wordt dan een basis organisatieprofiel aangemaakt, waarvan u de gegevens kunt beheren. U ontvangt hiervan vervolgens automatisch een mail met het verzoek om dit organisatieprofiel aan te vullen met verdere informatie om uw organisatie te profileren op deze website.

Uw organisatie zichtbaar in het overzicht van organisaties

Zodra de basisgegevens van uw organisatie door u (of door een collega) zijn ingevuld en opgeslagen, wordt er automatisch een basis organisatieprofiel aangemaakt en is uw organisatie hiermee zichtbaar in het overzicht van organisaties.

Indien u verbonden bent aan meerdere organisaties, kunt u deze ook toevoegen en bovenstaande stappen herhalen. Wanneer u ook aan een school verbonden bent, kunt u dit op vergelijkbare wijze eveneens toevoegen.