Hoe kan ik mijn school registreren op deze website?

Als geregistreerde professional met een uitgebreid profiel kunt u bij uw werkgegevens aanvinken dat u aan een school verbonden bent. Nadat u dit heeft aangevinkt, kunt u de basis gegevens van uw school invullen:

(?) Is uw school al bekend op deze website?

Wanneer u de naam of postcode intypt van de school waaraan u verbonden bent, wordt automatisch gecontroleerd of deze al bekend is. Zo ja; dan worden de overige velden automatisch aangevuld. Het beheer van de gegevens van deze school wordt in dit geval door een collega gedaan die al geregistreerd is als professional op deze website.

(?) Is uw school nog niet bekend op deze website?

Wanneer de school nog niet bekend is, dan kunt u de basisgegevens van uw school zelf invullen. Er wordt dan een basis schoolprofiel aangemaakt, waarvan u de gegevens kunt beheren. U ontvangt hiervan vervolgens automatisch een mail met het verzoek om dit schoolprofiel aan te vullen met verdere informatie om uw school te profileren op deze website.

Uw school zichtbaar in het overzicht van scholen

Zodra de basisgegevens van uw school door u (of door een collega) zijn ingevuld en opgeslagen, wordt er automatisch een basis schoolprofiel aangemaakt en is uw school hiermee zichtbaar in het overzicht van scholen.

Indien u verbonden bent aan meerdere scholen, kunt u deze ook toevoegen en bovenstaande stappen herhalen. Wanneer u ook aan een instantie verbonden bent, kunt u dit op vergelijkbare wijze eveneens toevoegen.