Home

Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling van SLO stopt 31-12-2021

Met veel plezier hebben medewerkers van SLO de afgelopen 22 jaar het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling vormgegeven. De diensten van het informatiepunt, zoals de helpdesk en het beheren en updaten van het platform talenstimuleren.nl, passen op dit moment niet meer binnen de wettelijke taken van SLO. Per 31 december 2021 stopt daarom het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling bij SLO. Op dit moment werkt het ministerie van OCW toe naar een vervangende voorziening. De aanbesteding daarvan vindt dit najaar (oktober) plaats en zal worden verspreid via TenderNed, zie www.tenderned.nl.

Advies: download materialen die je gebruikt

De actuele SLO-materialen, zoals de gespreksplaten en online modules, worden voor het einde van dit jaar op de website www.slo.nl geplaatst. Als je materialen (bijdragen) op talentstimuleren.nl geplaatst door derden niet kwijt wilt, dan adviseren wij je deze te downloaden voor eind december 2021. Zo ben je er zeker van dat je ze kunt blijven gebruiken. Dit advies geven wij voor alle documenten, ook de documenten die in de werkgroepen, zoals de regionale talentnetwerken, staan.

SLO blijft vanuit leerplankundig perspectief werken aan talentontwikkeling en maatwerk in het onderwijs. Graag blijven we daarin met jullie samenwerken.

Met vriendelijke groeten namens het team van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling,

Nora Steenbergen-Penterman (projectleider)

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties